Повідомлення

ПОВІДОМЛЕННЯ

 від 28.02.2022 про публічну пропозицію (оферту) КП «КРИВБАСВОДОКАНАЛ»

 про укладення
ПУБЛІЧНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ
про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого
водовідведення

28.02.2022

З метою дотримання вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Правил надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України № 690 від 05.07.2019 року (із змінами внесеними згідно з Постановою Кабінету Міністрів України № 85 від 02.02.2022), у зв’язку з впроваджено нових форм типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення ( в тому числі публічного індивідуального договору), керуючись нормами ч. 5 ст. 13 та ч. 7 ст. 14 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України, Комунальне підприємство «КРИВБАСВОДОКАНАЛ»  публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення ПУБЛІЧНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для індивідуальних споживачів, які отримують послугу для задоволення власних потреб (проживання та/або перебування осіб у житлових і нежитлових приміщеннях) – власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку, а також власників (користувачів) індивідуальних (садибних) житлових будинків, форма якого міститься за посиланням.

Умови ПУБЛІЧНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ встановлюються однаковими для всіх індивідуальних споживачів, даний договір не потребує двостороннього підписання сторонами письмової форми договору, а може бути укладений за спрощеною процедурою лише шляхом приєднання індивідуального споживача до запропонованого договору в цілому. У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Фактом приєднання індивідуального споживача до умов ПУБЛІЧНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг (п. 14 Правил надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України № 690 від 05.07.2019 року).

Відповідно до ч. 5 ст. 13 та ч. 7 ст. 14 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на веб-сайті КП «Кривбасводоканал» https://kp-kvk.dp.ua

  • співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з КП «КРИВБАСВОДОКАНАЛ»;
  • власник індивідуальних (садибних) житлових будинків не вчинив дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги;

Датою приєднання до умов ПУБЛІЧНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ (акцептування договору) індивідуальним споживачем є 01.04.2022 року. З вказаної дати Споживач та Виконавець (КП «Кривбасводоканал») набувають всіх прав та обов’язків за відповідним Договором в залежності від послуг які надаються підприємством споживачу та несуть відповідальність за їх невиконання (неналежне виконання) згідно з умовами Договору та чинним законодавством України.

Шановні споживачі! Особливо звертаємо вашу увагу, що протягом 30 днів з дня опублікування тексту ПУБЛІЧНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ на веб-сайті  КП «Кривбасводоканал» ви маєте можливість реалізувати право самостійного вибору моделі договірних відносин, які містяться за посиланням  шляхом направлення до КП «Кривбасводоканал» рішення власника (співвласників) нерухомого майна про вибір моделі організації договірних відносин та порядку обслуговування (відмови від обслуговування) і заміни вузла (вузлів) комерційного обліку.

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

для споживачів – власників (співвласників, користувачів) нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку

про публічну пропозицію (оферту) КП «Кривбасводоканал» про укладення ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ

про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що є публічним договором приєднання.

На виконання вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України у зв’язку з затвердженням постановою Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2022 р. № 85) типового публічного договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, Комунальне підприємство «Кривбасводоканал»    01 березня 2022року  опублікувало на своєму офіційному сайті публічну пропозицію (оферту) про укладення Індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що є публічним договором приєднання (далі –Публічний договір) для індивідуальних споживачів, які отримують  послугу для задоволення власних потреб ( проживання та/або перебування осіб у житлових та нежитлових приміщень у багатоквартирному будинку, а також для споживачів – співвласників багатоквартирного будинку, які мають у власності (користуванні) нежитлові приміщення, розташовані у ньому, форма якого міститься  на офіційному сайті КП «Кривбасводоканал»:  www.kp-kvk.dp.ua.

Публічний договір з власником (співвласником, користувачем) об’єкту нерухомого майна (нежитлового приміщення), розташованого у багатоквартирному будинку вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту на офіційному веб-сайті КП «Кривбасводоканал», якщо такий співвласник (користувач) не вчинив дій щодо відключення (відмови) від послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (за наявності) шляхом фактичного виконання робіт із відключення нежитлового приміщення від внутрішньобудинкових мереж багатоповерхового будинку.

Для приєднання споживачів – власників (співвласників, користувачів) нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку, до умов Публічного договору, таким споживачам необхідно надати до КП «Кривбасводоканал»:

– підписану заяву-приєднання;

– інформацію щодо переліку об’єктів споживача та характеристики вузлів обліку води (за наявності);

– копію власності / або договору оренди на приміщення, яке користується послугами з централізованого водопостачання та водовідведення.

Повідомляємо, що на офіційному сайті КП «Кривбасводоканал»: www.kp-kvk.dp.ua можна ознайомитись з:

  • Заявою-приєднанням до індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (бюджет, фізичні особи-підприємці).
  • Переліком адрес багатоквартирних будинків, в яких розташовані об’єкти нерухомого майна (нежитлові приміщення) та які приєднуються до Публічного Договору.