Відрізняй Кривбасводоканал!

Шановні абоненти!
Комунікації майже усіх комунальних служб здебільшого пролягають під землею. Для оновлення мереж або усунення аварій, комунальникам доводиться проводити розкопки різної глибини і складності. Благоустрій місця проведення робіт і подальше відновлення покриття лежить на плечах тієї служби, яка працювала на своїх мережах.
 
Звісно, ми не проти допомагати колегам, проте Кривбасводоканал має чи не найдовші трубопроводи у Кривому Розі, а догляд за ними здійснює досить компактний колектив. Щоб ви мали змогу безперебійно користуватися водою, ми працюємо цілодобово: оперативно реагуємо на аварії і поступово реалізуємо мрію – повного оновлення зношених труб на сучасні. Тому маємо економити час та раціонально витрачати матеріальні ресурси та робочі руки.
 
Окрім того, з початку 2021-го року на підприємстві посилилися вимоги щодо огородження місця проведених ремонтних робіт і розроблено новий дизайн сигнальних конструкцій. Дотримання правил огородження щодня суворо контролюється. Якщо проведені роботи не передбачають попередньої засипки щебнем для подальшого асфальтування, смугасті огородження залишаються на 7 днів. Відтак, побачивши на вулиці місце із свіжим ґрунтом, ви відразу зможете ідентифікувати Кривбасводоканал!
 
Користуючись нагодою, закликаємо не трощити нові дерев’яні огородження, і не забирати їх “для костра”, адже ці засоби убезпечують містян від травмування!