24
Жов 2020
Інформація про якість води
Інформація щодо якості питної води в постійних контрольних точках водопровідної мережі міста за період з 01.10.2020 по 23.10.2020 року.
Назва показника | Одиниці вимірювання | Кількість відібраних проб | Середнє значення показника | Кількість нестандарт-них проб | Значення нормативів за ДСанПіН
2.2.4-171-10 |
Органолептичні показники якості питної води | |||||
Запах при 200С | бали | 99 | 0 | 0 | ≤2 |
Запах при 600С | бали | 99 | 1 | 0 | ≤2 |
Смак та присмак | бали | 99 | 0 | 0 | ≤2 |
Забарвленість | градуси | 99 | 20 | 0 | ≤20(35) |
Каламутність | мг/дм3 | 99 | <0,58 | 0 | ≤0,58(2,03) |
Мікробіологічні показники якості питної води | |||||
Загальне мікробне число | КУО/см3 | 99 | 10 | 0 | ≤100 |
Загальні коліформи | КУО/100см3 | 99 | відсутні | 0 | відсутність |
Ентерококи | КУО/100см3 | 99 | відсутні | 0 | відсутність |
Е.coli | КУО/100см3 | 99 | відсутні | 0 | відсутність |
Коліфаги | БУО/дм3 | 16 | відсутні | 0 | відсутність |
Паразитологічні показники якості питної води | |||||
Кишкові гельмінти | (клітини, яйця, личинки)/50дм3 | 11 | відсутні | 0 | відсутність |
Патогенні кишкові найпростіші | (клітини, цисти)/50 дм3 | 11 | відсутні | 0 | відсутність |