Я теж вмію! Міністерство цифрової трансформації України запустило онлайн-платформу з цифрової грамотності

Технологічний прогрес дедалі ширше відкриває людству двері у світ новітніх технологій. Безліч завдань, для виконання яких раніше обов’язково була потрібна особиста присутність, витрачалася купа часу та зусиль, тепер можна виконувати онлайн, не виходячи з дому: від замовлення їжі до проведення міжнародних конференцій.

Безумовно, опанування сучасних ґаджетів легше дається поколінню Z. І молоді люди допомагають старшому поколінню – мамам, татам, бабусям, дідусям  користуватися мобільними телефонами та комп’ютером. Однак, швидкість вирішує все і подеколи їм не вистачає терпіння й часу на детальне розтлумачення, здавалось би, дуже простих речей.

Щоб полегшити громадянам процес здобуття цифрових навичок, Міністерство цифрової трансформації України запустило в роботу національну онлайн-платформу з цифрової грамотності “Дія. Цифрова освіта

На ресурсі кожен громадянин може безкоштовно отримати знання за допомогою сучасного формату – освітніх серіалів. Наразі на платформі доступний онлайн-курс “Оплата комуналки онлайн. Залишайся вдома“. Теми серій охоплюють взаємодію з сайтами комунальних підприємств, платіжними сервісами, сайтами та мобільними додатками банків.

Пориньте у світ технологій, будьте в тренді, керуйте своїм часом!