Проблему з напором води в багатоповерхівках вирішують підкачуючі насоси

КП “Кривбасводоканал” продовжує успішно реалізовувати заходи з покращення надання послуг. Цього разу мова йде про нормалізацію напору води у кранах мешканців багатоповерхівок. Комунальники вирішують проблему з використанням насосів підкачки.

Одразу звертаємо увагу споживачів на те, що спеціальне устаткування водоканал встановлює в тих будинках, де проблема з напором води виникла саме через особливість роботи мереж підприємства. Якщо вона виникла через недоліки в роботі квартирних труб, санвузлу або у внутрішньобудинкових мережах – проблему має вирішувати або власник житла або управитель відповідно.

Щодо оснащення багатоповерхівок підкачуючими насосами, то для розгляду питання на КП “Кривбасводоканал” мають надійти колективні звернення мешканців будинків, які тривалий час стикаються з низьким напором води. Спеціалісти підприємства проведуть необхідні заміри тиску води у місці приєднання центральних мереж водопостачання до будинкових і якщо проблема підтвердиться, розглянуть можливість оснащення будинку спеціальним насосом. Обслуговуванням устаткування займатиметься КП “Кривбасводоканал”.

Таким чином, підприємство продовжує в рамках заходів з енергоефективності утримувати оптимальний гідравлічний режим у місті, та точково усувати незручності споживачів.