Робота замість боргу! Кривбасводоканал пропонує вихід з боргової прірви

Борг населення за вже отримані послуги водопостачання та водовідведення перед КП “Кривбасводоканал” станом на 20.08.2019 сягнув вже 243,1 млн.грн. Серед людей, які не оплачували послуги підприємства, є як ті, хто опинився у скрутному матеріальному становищі, так і ті, хто користується комуналкою безкоштовно з власних принципів. 

Зі злісними неплатниками знайти компроміс важко, тому переважно діють суди та рейди. Перша ж категорія досить часто охоче укладає договори реструктуризації. Крім цього Кривбасводоканал пропонує ще один спосіб виходу з боргової прірви. Ті боржники, які перебувають у статусі безробітних, можуть влаштуватися на роботу до водоканалу. Таким чином, споживач отримує декілька переваг – матиме дохід, стаж роботи, соціальний захист та можливість повертати борг за воду. 

Якщо ви саме з тих, в кого настала тимчасова смуга невдач – звертайтесь до відділу кадрів КП “Кривбасводоканал” за телефонами 067-563-35-62, 92-26-99, 92-26-98 (Єсеніна, 6а). Це саме той випадок, коли від взаємодії сторін виграють обидві.