Кривбасводоканал придбав обладнання нового покоління

Кривбасводоканал продовжує рух в напрямку прогресу. Мова йде не тільки про оновлення мереж та програми з енергоефективності. На підприємстві придбано обладнання, яке покращить умови роботи як комунальників, так і зручність споживачів.
Тепер водоканал має сучасне геодезичне обладнання: високоточний електронний тахометр та трасошукач нового покоління. Найближчими днями очікується поставка двочастотного GPS приймача. Тобто, підприємство зможе здійснювати топозйомку будь-якого масштабу. І для різного виду робіт.
Наприклад, це обладнання дозволить комунальникам швидше проводити аварійні роботи, адже можна буде встановити і місце аварії, і які комунікації розташовані поряд, чи то електричний кабель, чи то газові і тепломережі.
Абонентам також стане значно зручніше. Вони можуть звертатись за отриманням топозйомок територій у разі передпроектних вишукувань, під час розробки проектів, а також для актуалізації вже існуючої топогеодезичної документації. Тобто, весь комплекс послуг, пов’язаний з підготовкою необхідної документації, вони можуть замовити в одному місці – на водоканалі. І це зекомить їх час та ресурси.