Шановні мешканці міста!

Доводимо до вашого відома:

– у відповідності до Постанови національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг №1131 від 14.09.2017 року «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення» КП “Кривбасводоканал” розроблено проект змін до Інвестиційної програми на 2018 рік, проект інвестиційної програми на 2019 рік.

Із заходами проекту можна ознайомитись на нашому сайті за посиланням .

Пропозиції та зауваження щодо проекту інвестиційної програми приймаються протягом 14 календарних днів з дня розміщення об’яви (до можна подавати громадянам у письмовому вигляді або на електронну адресу: kvk.texotdel@gmail.com, до технічного відділу  водопостачання та водовідведення (к.212, вул. Єсеніна, 6-А, м. Кривий Ріг,  50027) з урахуванням вимог державних   нормативних документів, правил, інструкцій та стандартів.

– згідно Постанови національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг №866 від 30.06.2017 року «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» 30 жовтня 2018 року о 08:00 в приміщенні Комунального підприємства «Кривбасводоканал» за адресою: вул. Єсеніна, 6а, актовий зал, 2 пов., м. Кривий Ріг відбудеться відкрите обговорення (відкрите слухання) з приводу необхідності схвалення проекту Змін до Інвестиційної програми на 2018 рік, а також  інвестиційної програми КП «Кривбасводоканал на 2019 рік.