Кривбасводоканал відкритий для нових кадрів, які шукають можливість реалізуватися як фахівці

КП «Кривбасводоканал», не дивлячись на складнощі, які характерні для усієї комунальної системи країни, поступово робить кроки до покращення свої роботи. Це виражається не тільки у бажанні максимально охопити систему водопостачання та водовідведення оновленнями та ремонтами, а й залучати до роботи мотивованих працівників.

Серед вільних вакансій, які пропонує КП «Кривбасводоканал», є і позиції машиніста екскаватора. Нагадаємо, нещодавно парк техніки підприємства був поповнений новими екскаваторами-навантажувачами Bobcat, які мають комфортну кабіну з кондиціонером, сучасною системою управління та перетворюють роботу у задоволення. До того ж, на водоканалі вже тривалий час працюють декілька одиниць екскаваторів Hyundai.

Це підтверджує розуміння керівництвом значення комфортних умов праці для робітників, в чому може пересвідчитись будь-який потенційний кандидат.

Усі, хто бажає отримувати достойну зарплату та працювати на сучасній техніці, може звертатись за телефоном відділу кадрів: 067-563-35-62.