1651 підприємець користується перевагами особистого кабінету Кривбасводоканалу

На сайті КП «Кривбасводоканал» вже тривалий час діє особистий кабінет для споживачів – суб’єктів господарської діяльності. Його функції значно спрощують процес отримання рахунку за послугу та її оплати.

Тим суб’єктам господарювання, які ще не спробували користування особистим кабінетом, КП «Кривбасводоканал» радить звернути увагу на інформацію, що вказана у рахунку на оплату. Вона допоможе розібратися, як саме стати постійним інтернет-користувачем особистого кабінету.

На сьогоднішній день вже 1651 суб’єкт господарювання Кривого Рогу користується перевагами особистого кабінету на сайті КП «Кривбасводоканал» для передачі показань своїх приладів обліку та дистанційної оплати послуг. Нагадаємо, що у 2017 році функцію особистого кабінету було розширено. Окрім занесення показань приладів обліку води, вони можуть додати фото свого лічильника як доказ внесення вірних показань. Це дасть технічній інспекції підприємства можливість оформити необхідний абоненту Акт забору води без відвідування бізнес-об’єкту контролером.

КП «Кривбасводоканал» турбується про зручність двосторонніх відносин з абонентами. Тому фахівці підприємства готові вислухати зауваження та пропозиції користувачів особистого кабінету, щоб в майбутньому вдосконалити свою роботу.