Кривбасводоканал встановив декілька підкачуючих насосів на багатоповерхівки

Ситуацію з низьким напором води в окремих багатоповерхівках КП «Кривбасводоканал» вирішує шляхом встановлення невеликих підкачуючих насосів. Це обладнання дозволяє адресно усувати проблему конкретно там, де вона має місце.

Минулого тижня насосами були облаштовані будинки №№ 38 та 40 по вулиці Ньютона, №52 по вулиці Тамбовська та один насос по вулиці Співдружності, який обслуговуватиме будинки №№ 98, 100 і 102.

Ще 2 насоси облаштували на будинки №№24 та 26 по вулиці Нахімова. Після їх підключення до електромереж усі мешканці від першого до останнього поверху отримуватимуть воду з достатнім напором.

Підприємство вдається до подібної практики вже другий рік. У 2017 році Кривбасводоканал встановив 5 насосів – вулиця Старовокзальна, 103, Ушакова, 4, Вернадського (залізнична лікарня), Героїв АТО (охопили 25 багатоповерхівок), Єсеніна, 39-41.

Цього року, окрім перелічених вище вулиць, підкачуючі насоси вже працюють на вул. Пушкіна, 11, Промислова (школа №94), Криворіжсталі, 2, Ярослава Мудрого (ТРП-36) та на Фабричній, 1.