Кривбасводоканал проводить роботи по заміні мереж

Цього тижня бригади Кривбасводоканал активно зайняті на мережах міста не тільки ремонтними роботами, а й процесами, пов’язаними з заміною трубопроводів.

Наприкінці квітня через зношеність трубопроводу виник витік каналізації в місці перетину вулиць Українська та Свято-Миколаївська. Після обстеження проблемної ділянки фахівцями Кривбасводоканалу було прийнято рішення проводити заміну 200 метрів каналізаційного колектору шляхом санації. Відповідні роботи тривають, на місці знаходиться спецтехніка та персонал. Жодних обмежень у наданні послуги мешканцям житлових масивів не відбувалось.

Вчора, 3 травня, бригади підприємства завершили заміну 100 метрів водопроводу по вулиці Меркулова, 2. Традиційно, використовувалась нова поліетиленова труба.

У найближчих планах водоканалу заміна 200 метрів водопроводу по вулиці Тухачевського, 4-6. Зараз там проводяться підготовчі роботи для прокладки нової труби. Тимчасове обмеження водопостачання відбудеться в момент переключення гілок водопостачання. Про час обмеження буде повідомлено додатково.