Про нелегалів повідомляй в Кривбасводоканал!

З настанням поливного сезону традиційно перед КП «Кривбасводоканал» знову постає нова проблема. Саме в цей період активно проявляють себе мешканці, які нелегально підключаються до мереж водопостачання підприємства та безоплатно користуються водою для власних потреб.

Начальник Служби Водозбуту КП «Кривбасводоканал» Світлана Кіслова: «Такі дії призводять не тільки до фінансових втрат підприємства, а й викликають напруження серед мешканців приватного сектору – традиційно у теплу пору року зростають скарги на низький тиск води у домівках. Люди мають розуміти, що це прямий наслідок дій нелегалів».

Адміністрація КП «Кривбасводоканал» звертається з проханням до усіх криворіжців повідомляти підприємство про факти нелегальних підключень – 067-659-15-75 або 499-15-75. Фахівці водоканалу терміново прибудуть з перевіркою на ймовірне місце порушення та ліквідують незаконне підключення.

Нагадуємо, що у період поливного сезону підприємством організовуються регулярні рейди, покликані виявити нелегалів та мінімізувати їх вплив на комфорт добросовісних споживачів.