КРИВБАСВОДОКАНАЛ ВЖЕ ОБРАЛИ МАЙЖЕ СТО КОЛИШНІХ ПРАЦІВНИКІВ КПВП

На КП «Кривбасводоканал», як і було обіцяно, проходить прозора та соціально виважена процедура переводу працівників з ДПП «Кривбаспромводопостачання».

Нагадаємо, що кадрові зміни обумовлені укладеним в кінці минулого року договором оренди індивідуально визначеного майна КПВП.

Не дивлячись на побоювання через поширювану провокативну інформацію щодо переходу працівників КПВП до Кривбасводоканалу, комунальне підприємство як місце роботи вже обрали майже сто представників держпідприємства.

Станом на 26 лютого в порядку процедури переведення Кривбасводоканал прийняв на роботу 61 особу з КПВП. Більшість з цих людей, які прийшли на водоканал першими, вже встигли отримати заробітну плату. Вони територіально працюють на тих же робочих місцях, мають ті ж посади та оплату своєї праці.

Крім цього, у відділі кадрів прийняті ще 22 заяви на переведення.

Колегами комунальників стали представники як основних, так і допоміжних професій, зокрема, до водоканалу перевелись працівники лабораторії, ділянки шахтних вод, складу хлору.

КП «Кривбасводоканал» нагадує, що приймає до свого штату нові кадри виключно в межах діючого трудового законодавства, жодним чином не порушуючи прав тих, хто обере підприємство своїм роботодавцем.

Для усіх бажаючих діє гаряча лінія з питань працевлаштування: 096-208-12-77 або 050-634-09-27 (у будні з 8.00 до 17.00).