Боржники лишають водоканал перспектив на 132 мільйони гривень

Головною проблемою для КП «Кривбасводоканал», яка стримує швидкий розвиток підприємства, залишається велика заборгованість споживачів за послуги водопостачання та водовідвенення.

Станом на 1 лютого 2018 року загальний борг мешканців багатоквартирного, приватного секторів та ЖБК і ОСББ перед Кривбасводоканалом склав більше 132 мільйонів гривень. Стільки коштів за умови вчасного отримання від абонентів комунальне підприємство могло б направити на оновлення водопроводів, каналізаційних колекторів та модернізацію об’єктів.

Навіть за таких вкрай складних платіжних обставин Кривбасводоканал проводить оптимізацію робочого процесу. Це, передусім, заходи з енергозбереження та ефективного використання людського потенціалу.

Разом з тим, на Кривбасводоканалі розуміють складні фінансові умови, в яких опинилась велика кількість мешканців міста, тому пропонують боржникам альтернативний вихід з боргової ями. Підприємство вже другий рік успішно застосовує практику укладення з абонентами договорів реструктуризації боргу.

За січень цього року такою можливістю скористалися 19 мешканців приватного сектору на загальну суму 49 тисяч гривень, та 75 мешканців багатоповерхівок – на загальну суму 263 тисячі гривень.

КП «Кривбасводоканал» звертається до споживачів, які мають борг за послуги водопостачання та водовідведення, з пропозицією по укладенню договорів реструктуризації. Цей компромісний крок дозволить підприємству розширити свої можливості, а вам зменшити свої боргові зобов’язання.

За деталями звертатися у Центр обслуговування абонентів: 067-659-15-75 або 499-15-75.