Охорону праці та якість послуг на Кривбасводоканалі оцінили на регіональному рівні

Днями колектив КП «Кривбасводоканал» отримав радісну звістку про свої чергові здобутки. Їх оцінили на регіональному рівні, про що були винесені відповідні постанови Президіуму обкому профспілки робітників ЖКГ Департамента житлово-комунального господарства і будівництва облдержадміністрації.

В кінці січня були оголошені результати обласного огляду стану умов та охорони праці на підприємствах житлово-комунального господарства області за 4-й квартал і 2017 рік. КП «Кривбасводоканал» став призером, колективу підприємства дали друге місце.

За виконання умов обласного огляду стабільного та якісного забезпечення споживачів житлово-комунальними послугами, Кривбасводоканал було удостоєно третього місця.

Відзначили на рівні регіону і кращих представників серед провідних робітничих професій за 2017 рік. До переліку переможців ввійшли декілька представників Кривбасводоканалу. Серед машиністів насосних установок кращою стала Світлана Година, серед інших професій перше місце посів майстер Ольга Мислівчук.