Кривбасводоканал надійний партнер промислових підприємств міста

КП «Кривбасводоканал» являється надійним постачальником питної води та надавачем послуг водовідведення усім без виключення споживачам Кривого Рогу.

Після укладення 29 грудня 2017 року між КП «Кривбасводоканал» та регіональним відділенням Фонду держмайна України у Дніпропетровській області договору оренди окремо визначеного індивідуального майна Кривбаспромводопостачання, водоканалом було вжито заходи щодо врегулювання договірних відносин з промисловими підприємствами міста.

Зокрема, сьогодні вже діють та виконуються у повному обсязі договірні зобов’язання щодо поставки питної і технічної води та у повному обсязі виконується відкачка шахтних вод з такими містоутворюючими підприємствами як ПАО «АрселорМітал Кривий Ріг», ПрАТ «Суха Балка», ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат», ПАТ «Центральний ГЗК», ДП «Кривбасшахтозакриття».

КП «Кривбасводоканал» працює з контрагентами прозоро, з дотриманням умов договору та вимог законодавства. Перелічені споживачі забезпечені отриманням належних послуг відповідної кількості та якості.