На КП «Кривбасводоканал» відбувся брифінг для журналістів

25 січня в актовому залі КП «Кривбасводоканал» відбувся брифінг для представників ЗМІ за участю директора комунального підприємства Сергія Маркова та генерального директора ДПП «Кривбаспромводопостачання» Єгора Прокопчука. Керівники двох підприємств виступили з приводу створення провокацій зацікавленими особами навколо процесу оренди водоканалом частини об’єктів державного підприємства.

Метою звернення до ЗМІ було заспокоєння громадськості з приводу погроз у відкритих джерелах зірвати процес водопідготовки.

Спікери заходу наголосили на тому, щоб криворіжці не піддавались на провокації, критично ставились до розповсюджуваних пліток та домислів.

В свою чергу, задля того, аби попередити будь-які можливі несанкціоновані втручання у процес водопостачання міста, підприємствами були подані відповідні звернення до СБУ та управління Національної поліції України.

Директор КП «Кривбасводоканал» Сергій Марков: «Система водозабезпечення стабільна, переривати її неможна, вода подається й буде подаватися правильної якості. Робітники як водоканалу, так і Кривбаспромводопостачання знаходяться на своїх робочих місцях і виконують свої прямі обов’язки з водопостачання».

Підкреслимо, що на брифінг запрошувались виключно представники засобів масової інформації. Однак деякі особи, що не мають жодного відношення до мас-медіа, привели під стіни управління водоканалу десятки мітингувальників для створення соціальної напруги.