Зі злісними боржниками розмова коротка

КП «Кривбасводоканал» продовжує активно відстоювати власну позицію по відношенню до злісних боржників. Нестача коштів на підприємстві породжує достатньо дискомфорту для мешканців міста, які вчасно платять за послугу. Це часті пориви зношених трубопроводів, неможливість провести всеохоплюючу модернізацію, відтік кадрів.

Боротися з таким явищем як заборгованість Кривбасводоканал не припиняє ні на день. Підприємство пропонує тим, у кого складне матеріальне становище, оформити субсидію, для боржників є додатковий вихід – договір реструктуризації. Нажаль, значна кількість людей ігнорує кроки підприємства до порозуміння та продовжує користуватися водою, не вносячи за це плату.
Кривбасводоканал в такому випадку вимушений діяти принципово – обмеженням послуги.

21 листопада комунальники в рамках рейду відвідали десятки адрес боржників у всіх районах міста. Це і багатоквартирні, і приватні будинки. Як наслідок обмежені у послузі були 27 абонентів багатоповерхівок, які накопичили загальний борг на суму більше 131 тисячі гривень.

Ще більш консервативно комунальники діяли у приватному секторі. За час проведення рейду послуга була відключена 30 боржникам. Їх загальний борг перед підприємством складає 37,5 тисячі гривень.

Все це недоотримані блага для добросовісних платників, непрокладені додаткові метри трубопроводів, неоснащені сучасною технікою насосні станції тощо.

КП «Кривбасводоканал» нагадує усім, хто опинився у скрутному матеріальному становищі та бажає погасити борги – укладення договору реструктуризації оптимальний вихід з фінансової прірви.

Жоден мешканець не має ставити під загрозу загальний комфорт містян.