У вересні КП «Кривбасводоканал» замінив 260 метрів трубопроводів

На КП «Кривбасводоканал» підвели проміжні підсумки роботи за вересень. Вказаний місяць був не менш насиченим на події, ніж літній період. Комунальники продовжили активно замінювати зношені ділянки трубопроводів, накривати кришками колодязі, усувати витоки тощо.
Так, на місту було замінено майже 260 метрів трубопроводів, в тому числі і новим методом горизонтального буріння. Найбільші заміни торкнулись вулиць Європейська, Сахарова, В.Великого, пр.Гагаріна, Доргомижська.
На 215 відкритих колодязів стало менше, на них встановлені нові кришки.

Продовжує зростати затребуваність роботи операторів Центру обслуговування абонентів. За місяць сюди різними способами та з різних питань звернувся 14471 споживач. Слід окремо відзначити, що досі відбуваються ситуації, коли і без того завантаженим комунальникам доводиться витрачати час на хибні виклики про засмічення трубопроводів. Таких у минулому місяці надійшло на адресу КП «Кривбасводоканал» 174.

Підприємство й надалі продовжує працювати задля забезпечення комфорту криворіжців. Нажаль, умови роботи через значну заборгованість населення за послуги, залишаються вкрай напруженими.