Потурбуйся про завтра – поверни борг або уклади договір реструктуризації!

КП “Кривбасводоканал” вже більше року реалізує практику укладання договору реструктуризації боргу. Це оптимальний спосіб уникнути зростання фінансової напруги як для споживачів, так і для підприємства.

На сьогоднішній день за водопостачання та водовідведення мешканці Кривого Рогу заборгували 100 мільйонів гривень. Невтішна тенденція гальмує прогресивні процеси на підприємстві, стримує модернізацію мереж та ставить під загрозу безперебійну роботу Кривбасводоканалу.

З розумінням ставлячись до скрутного матеріального становища своїх споживачів, КП “Кривбасводоканал” продовжує активно пропонувати їм компроміс у вигляді договору реструктуризації — він дозволить уникнути людям накопичення боргів, запустить поступове повернення коштів на потреби підприємства та відкриє шлях абонентам до отримання субсидії.

Нагадаємо, що для укладання договору реструктуризації боргу вам необхідно звернутися до спеціалістів Водозбуту (Гагаріна, 41а), районних інспекцій Водозбуту (контакти вказані на сайті у вкладці “Абонентам”), або ж завітавши до Центру обслуговування абонентів (Єсеніна, 6а).

З собою слід мати паспорт, ідентифікаційний код, документ, що підтверджує право власності на житло, а також суму коштів, еквівалентну 30-40% від загальної суми боргу для першого внеску. У разі, якщо ви проживаєте у квартирі (будинку), але не є його власником, і бажаєте укласти договір реструктуризації боргу, ви можете написати відповідну заяву.

З усіма питаннями, які повязані з укладенням договору реструктуризації, ви можете звернутись за телефонами: 499-15-75 або 067-659-15-75.