Кросівки, памперси, ганчірки – каналізаційні  «сюрпризи» криворіжців

Робітники КП «Кривбасводоканал» продовжують боротися з засміченнями трубопроводів. Головною причиною їх утворення є накопичення у мережах водовідведення предметів, які криворіжці змивають у каналізацію, але які мали б знайти своє місце на смітнику.

7 липня водоканалівці виїхали на черговий виклик мешканців, пов’язаний з засміченням трубопроводу по вулиці Соборності. Місцеві жителі скаржились на неприємний запах та дискомфорт. Та як виявилось, колодязь був повен предметів побутового вжитку та засобів гігієни, якими щодня користується людина. Комунальники вилучили з каналізаційного колодязя навіть дитяче взуття.

Нажаль, досі багато криворіжців не розуміють, що каналізація – це не смітник і користуватися нею потрібно за призначенням.

З початку цього місяця подібний випадок вже 36-й за рахунком у Металургійному районі. За попередній місяць було прочищено 243 засмічення. Це ще раз демонструє низьку культуру мешканців багатоповерхівок і зневагу не тільки до роботи комунальників, а й до власних сусідів.

КП «Кривбасводоканал» звертається до кожного споживача з проханням бути більш відповідальним та пам’ятати, що власна поведінка може бути або позитивним прикладом для всіх, або причиною для проблем. Вибір за вами!