Онлайн мапа водорозбірних колонок

Шановні криворіжці!

Через знищення окупантами 6 червня 2023 року Каховської ГЕС, з резервуару якої наповнювалося наше Південне водосховище, в місті запроваджено надзвичайну ситуацію. 70% містян отримували воду саме з цієї водойми, а зараз ми використовуємо резерв, який скорочується щодня. Щоб залишити фахівцям, які наразі займаються облаштуванням альтернативних джерел перекачування води у вказане водосховище, якомога більше часу, ми маємо економно витрачати свій запас. Задля цього насосні станції І, ІІ і ІІІ підйомів води переведено на рівень мінімального тиску.

Заборонено:

  • полив городів й садибних ділянок у приватному секторі та садових товариствах;
  • роботу автомийок, які заживлені від Південного водосховища.

Заходи, спрямовані на забезпечення мешканців міста питною водою:

  • доставка питної води в автоцистернах і спеціалізованих діжках у віддалені райони й селища за умови тривалої відсутності води;
  • для мешканців багатоповерхівок запроваджено наступну схему співпраці: Кол-центр Кривбасводоканалу щодня з 8:00 до 20:00 приймає скарги мешканців про ПОВНУ відсутність води.

Зафіксувати відсутність води можна телефоном за номерами: (056) 499-15-75, 067-659-15-75, 066-499-15-75, або написати на вайбер Кол-центру за номером 067-674-75-49. Оператори акумулюють інформацію й передають її до районних цехів. Фахівці виявляють оптимальні місця для встановлення тимчасових конструкцій – водорозбірних колонок. Таким чином мешканці верхніх поверхів матимуть змогу спуститися й набрати питної води у дворі.

За ПОСИЛАННЯМ створено інтерактивну мапу Кривого рогу з позначеними жовтим кольором локаціями, де встановлено водорозбірні колонки. Мапа постійно оновлюється.