Разом – швидше та дешевше! КП «Кривбасводоканал» пропонує нову послугу

Плануєте розбудувати свій дім, або розширити підприємство? Витрачаєте купу часу на оформлення бумажок в різних організаціях? Вже з 1 жовтня весь комплекс сучасних геодезичних послуг можна отримати у Кривбасводоканалі!

Раніше абонентам доводилося замовляти топозйомку території під час розробки проектів або актуалізувати топогеодезичну документацію у різних компаніях. Це займало довгий час та утворювало незручності. Тепер увесь пакет технічних документів можна отримати в одному місці!

Проблемні ділянки та мережі постачальників інших комунальних послуг – газу, електричного струму, тепла та зв’язку тепер можна виявити швидко і достовірно за допомогою високоточного електронного тахеометру та трасошукача нового покоління. А віднедавна в арсеналі геодезистів з’явилась новинка – двочастотний GPS-приймач, який з високою точністю визначає місцеположення точок на землі за допомогою супутника. Проводити таку зйомку справжнє задоволення – зручно, швидко, якісно!

Зекономте свої гроші і час, замовляйте повний пакет технічної документації у «Кривбасводоканалі» . Наші спеціалісти нададуть вам кваліфіковану консультацію і розроблять необхідну документацію згідно актуальним нормативам і в найкоротші строки.

Замовити послугу можна особисто за адресою вул. Єсеніна, 6а