Поливай відповідально!

КП “Кривбасводоканал” пропонує споживачам, які користуються водою для поливу на садибних ділянках, дачах, городах або клумбах, рекомендації щодо графіку поливу. Їх дотримання дозволить уникнути дискомфорту усіма мешканцями міста.

Нагадаємо, що поливний сезон у 2019 році стартував 15 квітня. З поступовим приходом спеки зростає споживання води для поливу. У пікові навантаження це може призвести до падіння напору в будинках, що розташовані поблизу садових товариств або приватного сектору. Тому Кривбасводоканал рекомендує дотримуватись оптимального часу для поливу: з 22.00 до 6.00 год.

В окремих обставинах, коли не має можливості здійснювати полив саме у цей проміжок часу, варто набирати воду у спеціальні резервуари.

Разом з тим КП “Кривбасводоканал” буде приділяти особливу увагу оптимізації гідравлічного режиму в поливний період. Якщо у когось з мешканців виникатимуть проблеми з напором через інтенсивне користування водою “поливальниками”, можна звернутись до комунальників з зазначенням адреси проблеми та часу її виникнення. Водоканал визначить, що саме призвело до дискомфорту, а у разі несанкціонованого забору води, буде застосовувати законні важелі впливу.