Боржники – в центрі уваги!

КП «Кривбасводоканал» продовжує активно впливати на свідомість боржників. Нажаль, велика кількість з них змушують підприємство робити кардинальні кроки – обмежувати водопостачання або водовідведення.

За перший місяць весни комунальники навідались до 22 мешканців квартир, які заборгували водоканалу більше 159 тисяч гривень. Враховуючи те, що усі попередження та шляхи до пошуку компромісу були вичерпані, цим злісним абонентам спеціальною системою блокування було обмежено послугу водовідведення. На сьогоднішній день частина споживачів повернула лише 2,5 тисячі гривень боргу.

Осторонь уваги комунальників не залишився і приватний сектор. У березні в рамках спеціальних рейдів послуги обмежили для 21 будинку. Їх мешканці винні Кривбасводоканалу більше 34 тисяч гривень. Після дій підприємства 3 боржника вже повернули необхідні суми і отримали повноцінне водозабезпечення.

Нагадуємо, що КП «Кривбасводоканал» дає можливість кожному абоненту, який опинився у скрутному матеріальному становищі, повертати борги частинами. Для цього необхідно укласти договір реструктуризації. Деталі за номером: 067-659-15-75 або 499-15-75.