По вулиці Севанська завершено роботи по заміні трубопроводу

Чимало звернень у бік КП «Кривбасводоканал» періодично надходять від власників домоволодінь по вул. Севанська, задовольнити інформаційні потреби яких не представляється можливим в силу документальної безпідставності листів. Необґрунтованими також виявляються звинувачення у підробці підписів, до якої КП «Кривбасводоканал» не має жодного відношення.

Щодо переносу приладів обліку на воду у приватних домоволодіннях, варто зазначити, що подібна процедура не являється власною ініціативою комунального підприємства, а здійснюється як відповідь на вимогу Нацкомісії, постановам якої КП «Кривбасводоканал» підпорядковується.

Тим часом, КП «Кривбасводоканал» завершив роботи по прокладенню нового водопроводу по вулиці Севанська. Замість 400 метрів аварійної ділянки тут тепер пролягає сучасна поліетиленова труба.

На цій вулиці тривалий час виникали пориви і на підприємстві було прийнято рішення розпочати підготовчі роботи для ремонту. Днями ремонт добіг кінця.

Слід додати, що впродовж присутності комунальників на Севанській, вдалося провести роботу з боржниками: ті, хто відмовився сплачувати борг, були обмежені в послузі, частина боржників погодилася сплатити суми, що винна водоканалу, інші – уклали договір реструктуризації.