Кривбасводоканал продовжує боротьбу з нелегалами, що крадуть воду

Нагальна проблема крадіжок води з інженерних мереж Кривбасводоканалу деякими городниками та садівниками продовжує створювати добросовісним абонентам перешкоди з отриманням послуги. Низький тиск води, а то й перебої з водопостачанням, недоотримані кошти підприємством – це основні наслідки дій нелегалів.

КП «Кривбасводоканал» продовжує вести планомірну боротьбу з такими фактами та виявляє незаконні підключення, після чого лишає зловмисників можливості й надалі отримувати воду.

Цього тижня відповідні рейди проходять в Центрально-Міському районі. Доречі, загальний борг мешканців району за послуги водопостачання та водовідведення станом на початок червня складав майже 10 мільйонів гривень.

Фахівці водоканалу обстежили вулиці Кандибінська, Заповідна, Бєлоросова. Тут розташовані декілька садових товариств. Деякі їх члени самовільно підключились до комунальних водопровідних мереж та крадуть воду у громади міста. З візитом комунальників їх врізки були ліквідовані, триває процес встановлення усіх осіб, які підключились до мереж нелегально. Після – притягнення їх до відповідальності.

Рейди по виявленню подібних фактів тривають у кожному районі. Кривбасводоканал буде й надалі стояти на захисті як власних інтересів, так і інтересів усіх своїх законних споживачів.