Кривбасводоканал закупив 10 одиниць сучасної спецтехніки

 

Зовсім скоро слюсарі ремонтно-відновлювальних робіт КП «Кривбасводоканал» будуть пересуватися на нових спеціалізованих машинах. В рамках виконання інвестиційної програми на 2020 рік, затвердженої виконкомом Криворізької міської ради, підприємство закупило десять вантажних автомобілів Sprinter Mercedes-Benz. Майбутні «аварійки» придбано за офіційною відкритою процедурою.

Термін експлуатації міських труб в середньому становить близько 40 років, цим обумовлені часті пориви на зношених ділянках. До того ж, старі автомобілі ламаються, забираючи на ремонт дорогоцінний час. Тому було прийнято рішення розпочати оновлення автопарку водоканалу.

Як відомо, техніка виробника славиться надійністю, економічністю, маневреністю. Завдяки цим якостям скоротиться час, необхідний на усунення аварій на міських водопровідних та каналізаційних мережах. А правильна експлуатація та своєчасний технічний догляд дозволить продовжити термін «життя» транспортних засобів, раціонально витрачаючи кошти.

Спецтранспорт пройшов підготовку до доукомлектаціі. На другому етапі кожну машину обладнають кузовом, який дозволить компактно і зручно вміщати бригаду з чотирьох осіб і обладнання, необхідне для виконання робіт.

Важливе і необхідне для життя міста придбання стало можливим завдяки тим жителям, які своєчасно оплачують послуги водопостачання та водовідведення.