Співпраця із споживачами

Шановні абоненти! З метою запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19, всеукраїнський карантин передбачає низку рекомендацій для громадян. Зокрема, обмеження перебування на вулиці, у громадському транспорті, в інших місцях скупчення людей. Певна кількість з вас найближчими часом будуть знаходитись вдома. Цілком природньо, що у зв’язку з цим збільшиться навантаження на міські мережі водовідведення.

Враховуючи той факт, що правила карантину діють і для працівників Кривбасводоканалу, які продовжуватимуть роботу, маємо велике прохання – правильно користуватись каналізацією. Викидання сміття до унітазу призводить до засмічення труб. Особливу увагу просимо приділити вологим серветкам. Їм не місце у каналізації! 90% усіх засмічень виникають саме через цей гігієнічний засіб.

Ми розуміємо, що криворіжці вже вміють економити воду, і це гарна новина! Погана – через недостатню кількість води у мережі сміття в рази швидше забиває стічні труби. Закликаємо підтримати наших працівників, які, не дивлячись ні на що, продовжують працювати, і вживати заходів щодо запобігання виникнення засмічень.