Приєднуйтесь до команди Кривбасводоканалу!

Найдовше місто в Європі, Кривий Ріг входить в першу десятку міст України по чисельності населення. З огляду на його неоднорідний рельєф та кількість промислових підприємств, водопровідна система має одну з найскладніших структур в країні. Цілодобове забезпечення населення питною водою і якісним водовідведенням – головна задача КП “Кривбасводоканал”.

Щоб швидко і якісно надавати послуги такій кількості абонентів, потрібно чимало професійних рук. В даний час на підприємстві триває набір фахівців різних спеціальностей. Повний перелік є тут.

Якщо Ви спеціаліст з досвідом або випускник профільного навчального закладу, шукаєте постійну офіційну роботу на стабільному підприємстві та хочете жити і працювати в рідній країні – ласкаво просимо до нас!

Ми не обіцяємо, що буде легко, зате цікаво і соціально важливо. Гарантуємо “білу” зарплату, яка постійно зростатиме. Можливість удосконалюватися і зростати по кар’єрних сходах. Повний соціальний захист згідно діючого законодавства. Доброзичливий колектив і справедливе керівництво. Креативні ідеї щодо раціоналізації роботи вітаються і заохочуються! 🙂

Станьте частиною підприємства з 90-літньою історією!