Наші серед кращих в країні!

Кривбасводоканал 4 травня дебютував у галузевих змаганнях, що проходили у Полтаві – конкурсі працівників водоканалів «Кращий за професією». Кривий Ріг цьогоріч був представлений вперше і в одній з категорій здобув золото.

Роман Шишкін та Олексій Фортуна відстоювали честь нашого комунального підприємства у категорії “Слюсар аварійно-відновлювальних робіт систем водовідведення”. Завданням для конкурсантів було якнайшвидше усунути причину засмічення трубопроводу. На спеціально підготовленому стенді учасники демонстрували злагодженість дій та відповідність усім вимогам такої роботи. Криворізькі комунальники були поза конкуренцією. Наші хлопці менше ніж за 2 хвилини повернули нормальну роботу трубопроводу і цей результат став блискавичним.

Вдало себе показали й представники інших професій. Навіть на техніці господарів змагань вони достойно виконали неординарні завдання: ковшем екскаваторів підіймали дрібні предмети та складали їх у піраміду, розливали воду по склянках, розкладали кульки по корзинках та долали інші випробування. Відзначились й наші бухгалтери, які одні з перших виконали завдання.

Ця професійна пригода довела, що в Кривбасводоканалі працюють не просто професіонали, достойні поваги, а й люди, які дійсно люблять свою справу і самовдосконалення.

Вітаємо кожного з учасників! Ви наша гордість!