На Кривбасводоканалі відбулась конструктивна зустріч з управителями

16 червня керівництво КП «Кривбасводоканал» приймало у себе представників управляючих компаній та ОСМД, які потребували від підприємства кваліфікованої відповіді на проблемні питання та мали намір налагодити конструктивну співпрацю. Ініціатором діалогу виступив Президент Асоціації управителів житла Василь Ліман. Враховуючи те, що Кривбасводоканал відкритий до пропозицій, зауважень і готовий до пошуку корисних для всього міста ідей, дана зустріч була організована якнайшвидше.

Сторони торкнулись виконання заявок з очищення та промивки дворових каналізацій, врегулювання договірних питань та встановлення відповідальних за транзитні трубопроводи.

Учасники зустрічі зійшлися на тому, що окрім власних зусиль існує нагальна потреба в пропаганді цивілізованого користування каналізацією з боку мешканців будинків, що в майбутньому має позначитися на зменшенні кількості засмічень труб. Інші, не менш актуальні питання, були розглянуті з точки зору їх правової оцінки, за що окремо візьмуться відповідні фахівці.

Даний круглий стіл, як і робота координаційної ради з підприємництвом, зустрічі з журналістською спільнотою стають вже традиційними для водоканалу. Підприємство докладає усіх зусиль для створення прозорого та доступного для громадськості інформаційного простору.