Будьте обережні! Невідомі представляються працівниками водоканалу, щоб потрапити до осель криворіжців

У Тернівському районі в одну з квартир по вулиці Сергія Колачевського потрапив невідомий чоловік, який ввів в оману її мешканців і представився працівником КП «Кривбасводоканал». Сім’я впустила незнайомця до житла, але своєчасно проявлена абонентами пильність сполошила чоловіка і він поспішив зникнути.

З якою метою псевдокомунальник прийшов до криворіжців, невідомо. Чоловік сказав їм, що прилад обліку води, встановлений у квартирі, несправний і необхідно провести ряд процедур. На щастя, незадовго до візиту незнайомця, цю квартиру відвідали реальні контролери водоканалу, які перевірили лічильник, опломбували його і склали необхідні в такому випадку документи. Господарів помешкання від можливих наслідків вберегло те, що вони зв’язалися з фахівцями водоканалу і переконалися у своїх підозрах. Чоловік виявився не тим, за кого себе видавав і, зрозумівши, що його викрили, зник.

Шановні абоненти! Нагадуємо, що працівники КП «Кривбасводоканал» завжди мають при собі відповідне посвідчення і залишають офіційні координати для зв’язку. Якщо ви не впевнені, що перед вами справжній представник водоканалу, ви можете зателефонувати за номером 499-15-75 для перевірки інформації. Якщо перед вами зловмисник, телефонуйте за номером 102.