За минулий рік КП «Кривбасводоканал» замінило понад 6 кілометрів трубопроводів

За час експлуатації існуючої системи водопостачання та водовідведення Кривого Рогу відбулися суттєві зміни, які зумовили потребу у її відновленні на сучасному рівні. Станом на початок цього року загальний відсоток зношеності системи водопостачання складає 60,7 %, системи водовідведення – 56 %. Щоб оновити мережі, необхідні великі фінансові ресурси, яких КП «Кривбасводоканал» не має. Однією з причин обмеженості фінансових можливостей підприємства є мільйонні борги абонентів за надані послуги. Це гальмує процес модернізації інженерних мереж і повноцінне впровадження сучасних технологій на водоканалі.

Тим не менш, з метою забезпечення належного санітарно-технічного стану мереж, обладнання і споруд систем водопостачання та водовідведення, запобігання аварійних ситуацій на них, підприємством були виконані роботи з капітального ремонту. За минулий рік комунальники замінили 6,2 кілометра водопровідних мереж і 0,7 кілометра каналізаційних.

КП «Кривбасводоканал» має намір і далі дотримуватися напрямку поліпшення якості обслуговування. І це буде відбуватися тим швидше, чим швидше злісні неплатники усвідомлять важливість погашення своєї заборгованості.

Шановні абоненти! Якщо ви опинилися в складному матеріальному становищі, ми готові укласти договір реструктуризації. Також рекомендуємо вам скористатися допомогою держави і оформити субсидію. З будь-яких консультаційних питань звертайтесь до нашого Контакт-центру – 499-15-75.