Кривбасводоканал впорався з великою кількістю засмічень через негоду

У зв’язку зі складними погодними умовами 18 квітня навантаження на мережі комунального підприємства дещо зросло. Сильні опади викликали надмірне надходження до каналізаційної мережі стоків з різноманітним сміттям, що призвело до засмічень трубопроводів. Станом на сьогоднішній день робітники КП «Кривбасводоканал» ліквідували по місту 96 засмічень. Варто відзначити, що до них призводить також безвідповідальне ставлення абонентів до культури поводження з каналізацію. Люди продовжують змивати у міську мережу предмети побутового вжитку, засоби особистої гігієні, будівельні матеріали, що вкрай негативно впливає на стан трубопроводів.

В свою чергу, засмічення здатні спровокувати пориви інженерних мереж комунального підприємства. За минулу добу водоканалівці ліквідували по місту 8 поривів трубопроводів, з яких 5 – з землі, 3 – витоки з каналізації.

Кришками накрили 2 каналізаційні колодязі та 1 водопровідний.

Шановні абоненти! Від кожного з вас залежить нормальне функціонування системи водопостачання та водовідведення міста. Тільки відповідальне ставлення до неї здатне стати запорукою сталої роботи підприємства.