Користувачів особистого кабінету КП «Кривбасводоканал» стає дедалі більше

Комунальне підприємство «Кривбасводоканал» у своїй діяльності керується потребами абонентів і невпинно підвищує якість надаваних послуг.

Як відомо, з січня на підприємстві спрощена процедура виписки рахунків за водопостачання та водовідведення для представників малого бізнесу. Відтепер для передачі показань водоміра та оплати рахунку приватним підприємцям не потрібно щомісяця відвідувати центральне відділення Водозбуту. Достатньо скористатися особистим кабінетом на офіційному сайті КП «Кривбасводоканал». Тут можна внести покази приладу обліку, сформувати рахунок і оплатити його. Логін і пароль, необхідні для входу в кабінет, зазначаються в рахунку, який абонент отримував у центральному Водозбуті (пр. Гагаріна, 41а).

Абоненти КП «Кривбасводоканал» вже оцінили зручність користування особистим кабінетом. Кількість тих, хто ним скористався, зросла у декілька разів. Якщо у січні новим сервісом скористалися 158 абонентів, станом на лютий таких представників малого та середнього бізнесу було 485, то на сьогоднішній день таких вже 1365.

Шановні абоненти! Про всі несправності в роботі особистого кабінету ви можете повідомляти на електронну адресу ivc2016@i.ua. Фахівці КП «Кривбасводоканал» врахують ваші зауваження і будуть вдосконалювати послуги, тим самим підвищуючи рівень обслуговування абонентів.

Дякуємо, що ви з нами!