Інформація для оприлюднення

24 січня 2020 року за ініціативи Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП),відбулись відкриті слухання щодо схвалення проекту постанови «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та одовідведення на 2020 рік.

ВИРІШИЛИ:

  1. Підтримати проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141, з врахуванням пропозицій наданих НКРЕКП та КП «Кривбасводоканал», що наведено у таблиці узгоджених позицій до проєкту постанови НКРЕКП та оформлено за формою Додатка 3 до Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень НКРЕКП.
  2. Направити протокол відкритих слухань щодо обговорення проєкту постанови НКРЕКП по встановленню тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення для абонентів КП «Кривбасводоканал» на 2020 рік на адресу НКРЕКП.

 

 

 

 

 

 

ПРОТОКОЛ СЛУХАНЬ