Нові екскаватори Hyundai прискорять ремонтні роботи КП «Кривбасводоканал»

На КП «Кривбасводоканал» прискориться проведення аварійних робіт і, як наслідок, знизяться втрати води. Відтепер приступають до ліквідації аварій сучасні екскаватори-навантажувачі Hyundai. 29 березня водоканал випустив на лінію дві сучасні машини. Їх особливість в тому, що замість ковша можна встановити гідромолот або інший пристрій, необхідний для виконання робіт працівниками водоканалу. Техніку можна використовувати не тільки для навантаження і розвантаження, але і для риття траншей і котлованів. Завдяки такому універсальному поєднанню, не потрібно витрачатися на додаткове обладнання.

Hyundai H940s має потужний двигун. Він здатний функціонувати без тривалих перерв, що дозволяє виконувати великі обсяги робіт, пов’язані з розкопкою грунту, за короткий час. Відповідно, помітно прискориться і процес ліквідації аварій.

Допомога в придбанні екскаваторів була надана міським бюджетом.

КП «Кривбасводоканал» докладає всі зусилля, щоб абоненти могли якомога швидше відчути поліпшення якості надаваних послуг. Це залишається головним пріоритетом в роботі підприємства.