На КП «Кривбасводоканал» відбулася зустріч погоджувальної ради

На КП «Кривбасводоканал» для обговорення важливих питань, що хвилюють підприємницьке середовище, було створено спеціальну погоджувальну раду. Кожен місяць проходить її засідання за участю представників управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради. Сторони обговорюють спірні питання і знаходять оптимальні рішення.

28 березня відбулося чергове обговорення проблем, що стосуються порушень об’єктами бізнесу Правил приймання стічних вод у комунальну каналізаційну мережу Кривого Рогу. За даними інспекції промислового водовідведення КП «Кривбасводоканал», в лютому-березні тільки у 12 юридичних осіб не було виявлено порушень. Десятки підприємців за вказаний період скидали в мережі водовідведення міста стоки з перевищеним вмістом жирів, фосфатів, хлоридів, сульфатів та інших речовин.

Фахівці погоджувальної ради приділили увагу змінам в українському законодавстві, які безпосередньо пов’язані з відповідальністю підприємців за допущені порушення та їх застосуванням у міських реаліях.

Подібні зустрічі відбуватимуться і надалі. Фахівці КП «Кривбасводоканал» готові вислухати позицію підприємницького співтовариства і готувати зі свого боку раціональні пропозиції.