Мешканець Кривого Рогу не зможе скористатися автомобілем допоки не поверне борг за воду

КП “Кривбасводоканал” продовжує відстоювати власні права та інтереси добросовісних споживачів – звертатись до суду за стягненням боргів з неплатників. І як показує практика – закон на стороні комунальників. В якості прикладу можна привести виконавчі дії у відношенні одного з боржників.

Мешканець будинку по вулиці Вадима Гурова накопичив перед КП “Кривбасводоканал” борг у сумі більше 14,5 тис. грн. Повертати кошти чоловік не поспішав, тому представники підприємства звернулись до суду. Правовою кульмінацією розглядів стало те, що в процесі виконання рішення суду рухоме майно боржника було оголошено в розшук. Органами поліції у місті Запоріжжя було вилучено автомобіль боржника та передано на відповідальне зберігання на платний штрафмайданчик. Тепер, щоб мати змогу користуватися своїм транспортним засобом власнику доведеться не тільки сплатити борг за воду, а й суми штрафів за перебування авто на майданчику.

В свою чергу, КП “Кривбасводоканал” продовжить вести активну діяльність з повернення боргів для залучення коштів на реалізацію важливих проектів.