Роз’яснення щодо нарахувань за січень

До КП «Кривбасводоканал» надходять запитання стосовно нарахувань за послугу водопостачання та водовідведення, отриманих у січні. З приводу цифр, які споживачі отримали у своїх платіжках, повідомляємо наступне:

1. Як відомо, з 1 січня 2019 року тарифи КП «Кривбасводоканал» зросли. Тому мешканці, які користуються водою за нормами споживання, побачили суми більші від тих, які вони отримували до цього.

2. Якщо у споживача встановлено лічильник, але споживач передав його покази не в той період, коли було рекомендовано підприємством (останні дні місяця https://kp-kvk.dp.ua/?p=3272 ), тобто дані за розрахунковий період надійшли несвоєчасно, або не передав взагалі, – нарахування провели за нормою. Абонент може внести плату за спожиті кубометри води і наступного разу передати покази як і потрібно у кінці місяця. Для коректного вирішення питання можна звернутися до Центру обслуговування абонентів  499-15-75, (067)-659-15-75, (066)-499-15-75 або до цеху по реалізації району https://kp-kvk.dp.ua/?page_id=93. Спеціалісти підприємства проведуть роз’яснення кожному, хто звернеться, безпосередньо за конкретною адресою і у разі необхідності перерахунку опишуть наступні кроки для споживача.