Робота на Кривбасводоканалі – вдосконалюйся разом з нами!

На КП «Кривбасводоканал» працюють тисячі людей, від яких залежить життєдіяльність міста. Забезпечення постачання води у кожну домівку, офіс чи дитячий садок дуже відповідальна і почесна робота. Крім того, навіть непомітні процеси забезпечені кваліфікованою підтримкою комунальників.

Нажаль, трудова міграція (в тому числі й закордон), формування деякими публічними особами негативної думки про комунальників, що принижує престиж професії та інші фактори призвели до дефіциту кадрів.

КП «Кривбасводоканал» сьогодні потребує значної кількості працівників. Це, перш за все, слюсарі аварійно-відновлювальних робіт, машиністи насосних установок, водії. Останнім часом на підприємстві робляться впевнені кроки для покращення умов праці. Це і неодноразове підвищення зарплати, і поступове оновлення техніки, соціально-побутова мотивація.

Сьогодні ми готові прийняті до своєї команди різних працівників. Неважливо, чи це старт кар’єри, чи новий досвід. Вчасна зарплата (ще й одна з найбільших у комунальній галузі), захист профсоюзу (й навіть доступні подорожі на гірські курорти), оплачувана відпустка і наставництво прогресивних колег – це те, у чому ви можете впевнитись, працевлаштувавшись до КП «Кривбасводоканал». Ми чекаємо!