Кривбасводоканал ознайомив зі станом орендованих об’єктів депутатів


18 травня на КП «Кривбасводоканал» відбувся візит депутатів Криворізької міської ради. Цього разу увага народних обранців була прикута до об’єктів, які комунальне підприємство арендувало у ДПП «Кривбаспромводопостачання», а саме – Радушанського та Карачунівського водопровідних комплексів.
З відкритою пропозицією відвідування усіма бажаючими депутатами цих об’єктів виступила адміністрація КП «Кривбасводоканал». Відтак поважні гості могли на власні очі побачити, у якому насправді стані дісталися комунальникам промислові потужності.
Зокрема, на Радушанському ВК були продемонстровані занедбані Хлораторна, Реагентне господарство, Фільтрувальна станція та Склад хлору. На Карачунівському ВК депутати могли побачити стан контактного резервувару, водозабірних трубопроводів та інших об’єктів, які давно потребують оновлення та професійного догляду.
Як завірив присутніх директор КП «Кривбасводоканал» Сергій Марков, сьогодні у інженерного складу підприємства є бачення напрямку, в якому має рухатись об’єднана система водопостачання міста і що саме потрібно зробити для покращення роботи Радушанського та Карачунівського комплексів. Проте наразі головним досягненням можна назвати оптимізацію гідравлічного режиму.
Захід, що відбувся, добре продемонстрував те, хто насправді переймається проблемами підприємства, а хто використовує брудні маніпуляції виключно для отримання політичної прихильності від людей.