За тиждень Кривбасводоканал виявив ще 5 насосів та незаконні врізки

Рейди КП «Кривбасводоканал» по виявленню несанкціонованих підключень та встановлених без дозвільних документів підкачуючих насосів у приватних домоволодіннях продовжуються.

З 7 по 13 травня комунальники працювали у всіх районах Кривого Рогу. Головна мета – викрити тих, через кого мешканці відчувають побутовий дискомфорт, а саме низький напір води у кранах.

Рейди працівників водоканалу принесли плідні результати. За тиждень було виявлено 5 насосів на підкачку у Довгинцівському районі, 2 несанкціоновані врізки на полив по вулицям Лаштоби та Відводівська (Ліхачова), 3 несанкціоновані врізки до центральної каналізації у Центрально-Міському районі та 23 порушення рекомендації по дотриманню режиму поливу (вул. Гжатська, Красноводська, Карнавальна, Чорноморська, Ковельська, Люберецька та інші).

КП «Кривбасводоканал» роботу у даному напрямку продовжить. На підприємстві сподіваються, що мешканці усвідомлять власний вплив на загальний стан водопостачання сусідів та усіх криворіжців. Ніхто не має права ставити себе в нерівні умови з іншими споживачами.