Потужності Кривбасводоканалу, в тому числі орендовані, працюють в штатному режимі

З сьогоднішнього дня у Кривому Розі повністю завершено врегулювання трудових відносин у рамках договору оренди КП «Кривбасводоканал» частини майна КПВП. На комунальному підприємстві витримали всі законні вимоги по прийому працівників Кривбаспромводопостачання у відведені терміни, таким чином, поставивши крапку в провокаційних дискусіях низки зацікавлених сторін і їх спроб політизувати всю ситуацію з орендою.

Процес водопідготовки у Кривому Розі проходить в штатному режимі. Об’єкти, які в ньому задіяні, а це потужності як КП «Кривбасводоканал», так і орендовані у ДПП «Кривбаспромводопостачання», працюють справно і під контролем штатних фахівців.

Нагадаємо, що закінчується термін прийому колишніх співробітників КПВП на водоканал на умовах переведення. На сьогоднішній день колегами комунальників стали вже 271 колишній працівник КПВП, ще готова для оформлення 51 заява. Це оператори хлораторних установок, коагулянщики, електромонтери, машиністи, лаборанти і представники інших професій. Люди вчасно прийняли рішення про переведення, тим самим зберігши за собою посади, оклад, робоче місце, соціальні гарантії та пільги.

Головне, на що КП «Кривбасводоканал» звертає увагу мешканців міста, полягає у відсутності будь-яких відхилень у технологічному ланцюжку підготовки питної води для споживачів. Регулярно відбираються проби для встановлення відповідності якості води всім санітарним нормам, прийнятим в Україні. Аналізи показують, що питна вода в Кривому Розі як і раніше безпечна для вживання.