22 березня – Всесвітній день водних ресурсів

Всесвітній день водних ресурсів – міжнародний день ООН, запроваджений Генеральною Асамблеєю в 1993 році (резолюція № А/RES/47/193 «Проведення Міжнародного дня водних ресурсів»). Резолюцією відзначено, що враховуючи важливість водних ресурсів у розвитку економічної діяльності і соціального благополуччя, яка не отримує широкого усвідомлення, 22 березня кожного року оголошується Міжнародним днем води, який починає відзначатися з 1993 року.
Також резолюцією рекомендовано державам цього дня проводити заходи, присвячені підвищенню інформованості громадськості стосовно важливості збереження та освоєння водних ресурсів.

Колектив КП «Кривбасводоканал» як ніхто усвідомлює важливість ресурсу і необхідність особливого відношення до нього. Забезпечення міста якісною питною водою – одне з головних наших завдань. Підприємство докладає максимум зусиль для того, аби зберігати воду як цінний дар природи і пропагувати серед людей дбайливе ставлення до неї.

Вітаємо усіх, хто має відношення до охорони водних ресурсів і водозабезпечення населених пунктів зі святом. Бажаємо успіхів на професійному шляху та вдалих проектів.