Невідомі особи пропонують від імені водоканалу фільтри для води

Знову назва підприємства «Кривбасводоканал» лунає з вуст людей, що поставили за мету якомога більше нажитися на довірливих мешканцях. 14 березня невідомі особи, представившись комунальниками, зібрали декількох жителів будинку по вулиці Спаська аби продати їм свої фільтри для води.

Днями на КП «Кривбасводоканал» звернулась одна з мешканок, яка повідомила, що 4 невідомі особи представились робітниками комунального підприємства та представниками двох приватних фірм. Зі слів жінки, вони зібрали людей на загальні збори аби розповісти про начебто роботу у Кривому Розі обласної комісії з питань якості питної води і впровадження в місті державної програми з поліпшення якості питної води. Остання, зі слів невідомих, передбачає встановлення на умовах співфінансування індивідуальних побутових водоочисних пристроїв. Невідомі заохочували мешканців до придбання фільтрів частково за свої кошти, частково за державні, тому частина людей позитивно відгукнулась на пропозицію. Однак, самі мешканці згодом провели моніторинг ринку відповідної продукції та перевірили достовірність отриманої інформації від візитерів. Виявилось, що Кривбасводоканал до проведеного заходу немає жодного відношення, не приймає участі у названих невідомими державних програмах і не співпрацює з організаціями, які адресно встановлюють фільтри.

КП «Кривбасводоканал» звертається до мешканців міста з проханням не довіряти стороннім особам, а при наявності будь-яких сумнівів перевіряти інформацію, з якою вони виступають та вимагати усі підтверджуючі документи та посвідчення.