Важлива інформація!

На виконання п.6 ст.32 Закону України «Про житлово–комунальні послуги» КП «Кривбасводоканал» повідомляє, що 2 листопада 2017 року відбулося засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на якому були ухвалені рішення встановити тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення та тарифи на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем). Новина на сайті НКРЕКП за посиланням http://www.nerc.gov.ua/?news=6833.

Зі структури діючих тарифів вилучена стаття витрат на оплату інформаційних послуг та на виконання вимог Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» зі структури тарифів вилучені витрати, що пов’язані з обслуговуванням та повіркою індивідуальних квартирних засобів обліку холодної води.

За результатами цього засідання рішення НКРЕКП будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство». Постанови наберуть чинності з дня, наступного за днем їх опублікування в офіційному друкованому виданні – газеті «Урядовий кур’єр».