Кривбасводоканал продовжує заміну трубопроводів

Допоки дозволяють погодні умови, КП «Кривбасводоканал» намагається встигнути замінити якомога більшу кількість зношених трубопроводів по місту. Єдиним обмежувачем у цьому залишаються колосальні борги городян за послуги водопостачання та водовідведення – більше 110 млн.грн.

30 жовтня водоканал розпочав ремонтні роботи по вулиці Мистецька (колишня Землячки), 13. Тутешнім мешканцям додавали проблем часті пориви та перебої з водопостачанням. Віднині таких прикрих фактів буде менше. КП «Кривбасводоканал» за добу провів необхідні роботи та проклав дві гілки нового трубопроводу загальною протяжністю 70 метрів. Традиційно – кожна нова заміна виключно поліетилен.

Це не останнє оновлення осені. Кривбасводоканал планує найближчим часом приступити до заміни 500 метрів водопроводу по вулиці Залізоводська, 600 метрів на Інгульці та 100 метрів на 5-му Зарічному.

Підкреслюємо, об’єми заміни застарілих мереж напряму залежать від платіжної дисципліни кожного окремого споживача. Тільки через розуміння своє ролі у загальному благу міста умови проживання у ньому можуть стати значно комфортнішими.